Valentains dai ! :)))

Deci …… incep cu deci… deci, azi toata lumea , ,, ie ” indragostita…. oare?

Cred ca sunt mai multe situatii in aces caz/subiect.

1. din punct de vedere moral, cei ce sunt indragostiti, ar trebui sa fie asa neconditionat, deci si prin urmare, nu ar fi nevoie de o asa zi pentru a iti manifesta dragoastea ta fata de iubita ta…. concluzia este ca cei cu adevarati indragostiti sunt deja indragostiti de zi cu zi , si cred ca in astfel de zile sunt cei mai discreti. 🙂

2.Ziua in care e bine sa pledam indragostiti lulea ca sa acoperim una alta…. ce inseamna asta?.. ca daca te sti, putin ca ai calcat pe bec, azi este sansa sa ta sa mai speli din pacate… cum? pai…. iao de dimineata pe iubi, cu toate dulcegariile posibile, imediat duo la mall, rupei capul prin magazine si inchidei gura cu ceva cumparaturi, o masa la mall, un film frumos, si gata acasa, moment sa rupi patul cu ea… doar ai platit!!! :)))) poti sa zici bine merci ca ai toata noaptea la dispozitie! e si in felul asta iai mai sters putin din memoria ei cand te-a prins calcand in strachini:P. De maine poti sa o iei de la capat,agenda e curata,cazierul la fel!:))

3.Momentul in care ai vrea sa ai ceva dar de fapt nu ai nimic…. si astfel iti vin toti nervii cand prietenii tai toti cuplati , te invita si pe tine in oras, stiind ca tu esti singur… ca si cum ai fi un catel care se uita la o vitrina cu pui la rotisor…. deci stai acasa! rupe facebookul in doua, sigur e si jumatatea ta pe acolo … de vorba cu altul:)))

Happi Valentains dai!!! 🙂

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s